Politiken Bogfolk

Uge 34: Et atlas af forfatterstemmer fra Louisiana Literature

August 26, 2016
Politikens litteraturpodcast Bogfolk er tilbage efter en lang sommerpause og byder i denne uge på en håndholdt reportage fra festivalen Louisiana Literature, på en insider-snak med den garvede ordstyrer Kim Skotte, på en anmeldelse af Linn Ullmanns nye roman ”De urolige” og på et overblik over sommerens bogsalg i Politikens Boghal med Christina Thiemer. 

Hør Silke Fensmans møde med svenske Carl-Henning Wijkmark, amerikanske Steve Roggenbuck, nigerianske Chigozie Obioma, danske Peder Frederik Jensen og marrokansk-franske Abdellah Taïa. 

Kim Skotte fortæller om det at være moderator på festivalen, om at håndtere litterære rockstjerner og kunstneriske verdensmænd som Tomas Espedal og Karl Ove Knausgaard. 

Linn Ullman, som også optrådte på Louisiana Literature, er aktuel med bogen ’De urolige’ om opvæksten med – og navnlig uden – sine kunstnerforældre Ingmar Bergmann og Liv Ullmann. Lise Garsdal har anmeldt bogen i Politiken og givet den seks stjerner. Jes Stein Pedersen spørger hvorfor. 

Sidst men ikke mindst fortæller Bogkælderens værtinde Christina Thiemer om, hvordan det går med bogsalget i Politikens Boghal og hvad vi kan forvente af det kommende efterår. 

Medvirkende forfattere: Carl-Henning Wijkmark, Steve Roggenbuck, Chigozie Obioma, Peder Frederik Jensen og Abdellah Taïa. 

Gæster i studiet: Kim Skotte, Lise Garslund og Christina Theimer 

Vært: Jes Stein Pedersen 

Redaktion: Jes Stein Pedersen, Silke Fensman og Hanne Budtz-Jørgensen